Indonesië Mission

 

Indonesië Mission | Verre Naasten dankbaar voor mission-werk 2020

Lockdowns, verminderde inkomsten, armoede, gezondheidszorgen… Net als in Nederland, kwamen onze partner-kerken en samenwerkingspartners in Indonesië afgelopen jaar voor flinke uitdagingen te staan. Maar gelukkig bracht 2020 meer dan dat. Er waren ook: groeiende gemeenten, prachtige doopdiensten, diepgaande geloofsgesprekken, feestelijke belijdenisdiensten, samenkomsten in kleine groepjes, kerkdiensten in de open lucht, (theologisch) onderwijs op afstand, nieuwe voorgangers, kerkgebouwen in aanbouw…

Er kon zoveel wél doorgaan in het mission-werk in 2020, dankzij uw steun! Hartelijk dank daarvoor! Bekijk het jaaroverzicht van Indonesië Mission | Verre Naasten op www.indonesiemission.nl en dank mee dat Gods werk doorgaat - wereldwijd!

Indonesië Mission | Verre Naasten is het samenwerkingsverband van kerken in Overijssel en Noordoostpolder, gericht op het ondersteunen van mission in Indonesië.

In ons online jaaroverzicht ziet u precies waar Indonesië Mission | Verre Naasten werkt aan geloof delen wereldwijd én hoe we dat doen!